RESTARIA TICARO

RESTARIA TICARO lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 439 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaria Ticaro. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:03 Het eten was veel, lekker maar ze waren de mayonaise vergeten, jammer
16 mei 2022 om 7:04 Top zoals ik gewend ben van Ticaro
9 mei 2022 om 19:53 Goed eten en snel bezorgd
9 mei 2022 om 10:10 we hebben weer lekker ge eten van de halve haantjes wat zijn ze lekker
8 mei 2022 om 21:47 Had dunne frietjes besteld,bij opmerkingen erbij gezet,kreeg verse dikkere friet.
4 mei 2022 om 19:36 wat was het weer lekker en wat hebben we gesmuld
1 mei 2022 om 23:53 friet was netjes apart verpakt,de sateschotel een echte aanrader
28 apr 2022 om 22:23 Perfecte cafetaria
28 apr 2022 om 20:18 Weer heerlijk, warm en op tijd gegeten
25 apr 2022 om 11:12 Eten was niet zo warm en de saus lag naast de bakjes in plaats van op de friet en frikadellen
25 apr 2022 om 1:02 lekker eten en zijn er altijd om 17. 30 ook op zondag dank je wel een te vrede klant groetjes r
11 apr 2022 om 21:53 Alles heerlijk gebakken, lekker warm. Kortom heerlijk gegeten. Verpakking was top, geen plastic te zien! Alles keurig in papieren zakjes.